onenightonly
EXHIBITIONS / ARTISTS / ABOUT / PRESS / CONTACT / APPLICATION
2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 /
Sara Elstad Rehnlund og Susanne Quist er tredjeårsstudenter ved Kunstakademiet i Trondheim. Ideen om å lage en utstilling ble til da de oppdaget sammenhenger mellom tegningene sine.

Menneskefigurer befinner seg i situasjoner de ikke har kontroll over. Det kan være en person som er låst fast i en bevegelse som gjentar seg, kroppsdeler som muterer og deler seg opp i flere biter, eller at forstyrrende elementer skaper en uklarhet rundt kroppens funksjoner. Kunstnerne er interessert i hva som skjer når gester blir tatt ut av sin kontekst og tømt for sin umiddelbare betydning. I mange av tegningene får vi se en isolert skikkelse på et ellers tomt ark, men noen ganger zoomes det ut til å vise kontakt mellom to personer, eller det zoomes inn på enkelte deler av kroppen.

Dette kommer frem i forskjellige uttrykk og teknikker: dempede blyanttegninger, collage, grønn tusj, tegning som har blitt video, og kulepenn. De to kunstnerne har ulike tilnærminger, men i utstillingen fusjoneres arbeidene deres til en større enhet av tilstander og kroppsdeler.

På åpningen vil det og bli lansering av en publikasjon med tegninger fra utstillingen, - denne har blitt til i samarbeid med Feil Forlag.

Velkommen!

top
All text and image © One Night Only Gallery
Design by thepress. thePress.no